this site the web

Informacije oko grupnih viza za Ozoru



Obaveštavamo Vas da smo imali dobru volju da organizujemo grupne vize za Mađarsku, međutim u ovom momentu to nije moguće prema rečima ambasadora. Obzirom da smo dobili sa različitih strana zahtev da ubacimo i 9.avgust kao opciju polaska, izmenili smo upitnik i postavili novu v3 verziju na sledećoj adresi.

Informacije oko potrebne dokumentacije za vađenje viza možete skinuti na sledećem linku.
Formular (Zahtev) za vizu skinite na sledećem linku.
Požurite sa vađenjem viza jer je gotovo nemoguće dobiti termin telefonskim zakazivanjem koji bi se uklopio u dobijanje vize pre polaska. Izgleda da svima koji nisu izvadili vize stajanje u redu ne gine, uključujući i nas.

Svi koji su već poslali popunjen upitnik ne moraju da popunjavaju ceo dokument nego samo da se izjasne oko datuma polaska. Ukoliko ne želite da menjate svoje želje ne morate ga slati ponovo.

Što se tiče organizovanog prevoza za Auroru molio bih sve koji žele da putuju sa nama da nas obaveste kako bi pre polaska na Ozoru već imali konačne informacije. Cena karte će zavisiti od broja ljudi koji se prijavi, ali obzirom da imamo dosta dobre opcije, potrudićemo da damo minimalnu cenu (da pokrijemo troškove) jer je reč o neprofitabilnoj organizaciji prevoza.

Toliko od nas za sada, uskoro nove informacije.
o.m.c.

0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.