this site the web

Ozora Tour 2012. News No.02



Kao što smo i obećali danas ćemo zvanično objaviti informacije oko polaska organizovanog prevoza za festival Ozora. Kako se prijavio dovoljan broj putnika, doduše na samoj granici :) obaveštavamo Vas da sve teče po planu. Veći broj vas smo danas kontaktirali za dodatne informacije oko povratka, sve koje nismo mogli dobiti telefonskim putem, kontaktirali smo emailom, pa molimo za brz odgovor.

Tokom sutrašnjeg dana dobićete informacije oko uplate na email koji ste naveli u formularu.

Pre polaska hteli bismo da podelimo sa Vama listu korisnih stvari koju treba razmotriti pre polaska na Ozoru. Na sledećem linku imate kompletan spisak, verujemo da postoji nešto što ste zaboravili da razmotrite.
S obziroma na to da smo prošle godine imali nepredviđene situacije na granici a vezano za količinu cigareta i alkohola koja može da se prenese preko granice skrećemo pažnju na navedena ograničenja:

- 1 litar žestokog pića sa udelom alkohola većim od 22%
- 40gr duvana
- 2 kutije cigareta

Skrećemo pažnju da su kazne za nepoštovanje ovih pravila visoke i nemojte sebi da dozvolite da na ovaj način protraćite novac. Odmah nakon prelaska granice praksa je da se obiđe neki veći supermarket, cene su pristojne i stoga je najbolje da sve što vam treba kupite nakon prelaska granice sa Mađarskom.

U skladu sa prethodnim iskustvima na Ozori verujemo da ćete se odlično provesti i želimo vam nezaboravne trenutke.


3 comments:

Unknown said...

Interesuje me u kom programu je otkucana lista stvari koje treba razmotriti pred polazak?
Pitam jer sam skinuo i otvorio, i puno je nekih simbola koji ne znače ništa.

OM Blog said...

U Microsoft wordu :) 2003

Unknown said...

Zahvaljujem.

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.