this site the web

Click to the Galaxy



Obaveštavamo sve koji su nas pratili putem omcommunity bloga da nas ubuduće možete pratiti na adresi http://www.zenit-galaxy.com .U prethodnom periodu Zenit tim je vredno radio na novim idejama koje ćete uskoro imati priliku da vidite. Očekuju vas informacije o novim izdanjima artista uključenih u Zenit Galaxy Records, nove radionice, tutorijali a okrenućemo se i izveštavanju o svim festivalima sa kojima "Zenit Creative Society" ima dugogodišnju saradnju.

Još jedna važna napomena za sve koji su koristili email subscription, da mogu prijaviti svoju email adresu na zenit-galaxy.com sajtu i na taj način obezbediti pravovremeno dobijanje tekstova o svim dešavanjima. U tranzitnom periodu informacije će biti objavljivane na oba sajta, ali vremenom ćemo se fokusirati na zenit-galaxy.com koji će postati naša jednistvena tačka komunikacije sa vama.

U buduće, naša ciljna grupa će pored čitalaca i slušalaca iz Srbije obuhvatati i šire okruženje, pa ćemo vam se obraćati na engleskom jeziku. Do sledećeg putovanja galaxijom!

Vaš Zenit Creative Society Team.

0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.