this site the web

Ozora Tour 2010 - News No.4




Kako se bliži ponedeljak i dan za polazak na Ozoru, verujemo da je sve veća predfestivalska euforija kod svih putnika. Koliko smo uspeli da saznamo iz razgovora sa putnicima, nema većih promena u broju polaznika, neki su se odjavili a neki naknadno prijavili. Sve uplate koje su izvršene u bilo kojoj banci su prošle i evidentirane, a sve uplate koje su izvršene u pošti (a to je preko 70%) prolaze tek u ponedeljak. Molimo sve putnike koji spadaju u ovu drugu kategoriju da ponesu uplatnice na dan polaska.

Obzirom da mesta u autobusu još uvek ima, svi koji se predomisle i žele da krenu sa nama nije kasno da nam se jave danas u toku dana, ili da se samo pojave na dan polaska u 10h na parkingu "Sava Centra".

Za sve one koji prvi put idu sa nama, napominjemo da će autobus napraviti pauzu od 30 minuta kod velikog supermarketa u Simontoriyi, svega 10ak km od Ozore. Koliko nas sećanje služi cene su supermarketu su sasvim ok. I da ponovimo još jednom:

Polazak, ponedeljak 02.08 (aka sutra) 10h sa parkinga "Sava Centra". Budite već u 9.30h na parkingu. Svi putnici iz Novog Sada neka nas čekaju oko 10.45h na Kaćkoj petlji.

Povratak, ponedeljak 09.08. 20h sa festivala (obično je autobus čekao kod Private House, na brdu). Sve naknadne informacije oko povratka sa festivala možete potražiti direktno od nas ili na Info Panelu na samom festivalu.

Konačna lista putnika se nalazi na sledećem linku.

Ekipa O.M.Community Vam želi nezaboravnih 8 festivalskih dana. Vežite se, polećemo! :)


0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.