this site the web

Ozora Tour 2010 - News no.3




Obaveštavamo sve putnike koji su se prijavili za Ozora Tour 2010 preko O.M.-a da smo oko 21h poslali informacije oko uplate na mailove koje su naznačili u upitniku. Ponavljamo još jednom da je uplatu potrebno izvršiti u toku sutrašnjeg dana (petka) na naznačeni žiro račun. Konačnu listu svih putnika sa uplatama koje su prošle objavićemo u subotu uveče.

Još jedna napomena za sve Novosađane, i ove godine autobus će stati kod Kaćke petlje, isključenje za Novi Sad (kod Rodića), tako da ne morate dolaziti do Beograda, ali se potrudite da već u 10.45h (izjutra) budete na naznačenom mestu.

Svi putnici, koji nisu dobili info oko uplate neka nas kontaktiraju na 064 155 35 88 ili 064 2208 428 i informacije ćemo im proslediti na mobilni telefon.

Obzirom da je sa prethodnog spiska (pdf-a liste) samo jedna osoba otkazala polazak sa nama, a da su se naknadno tri prijavile, ne očekujemo drastičnije promene u broju polaznika.

0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.