this site the web

Ozora Tour 2010 - News No.2




Nismo stigli da vam se ranije javimo, zbog svima nam poznate organizacije festivala "Zenit". Pojedini članovi organizacije su i današnji dan proveli na Trešnji. Nadamo se da vam nismo poremetili planove. Situacija je sledeća. Za sad se prijavilo 29 putnika, stim što dvoje još nije potvrdilo polazak sa nama. Imamo dva putnika koja će se samo vratiti sa Ozore organizovanim prevozom. Postoji verovatnoća da su se neki od vas prijavili, a da se ne nalaze na spisku zbog problema sa mail serverom. Njih bi zamolili da prijave pošalju ponovo na oba maila (moksha@artcommunication.rs, goadelic@beotel.net).

U četvrtak uveče objavljujemo konačne informacije. Ukoliko još neko planira da ide sa nama, neka nas obavesti što pre putem naznačenih emailova, jer je potreban broj putnika za polazak oko 35. Isto tako, ukoliko se neko od vas prijavio a planira da odustane, neka nas obavesti. Naše je mišljenje da je polazak ove ture na Ozora Fest realan, osim ako se ne dogode neke drastičnije promene. Javićemo se u četvrtak uveče sa poslednjim informacijama, kao i sa informacijama oko uplate.

Na sledećem linku je pdf fajl sa spiskom svih prijavljenih.

0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.