this site the web

Mapa festivala Zenit



Mapa festivala Zenit

Pre nego postavimo kompletan time table, skrenuli bi pažnju na osnovi prostorni raspored festivala. Lokacija stage-a, shopova, bioskopa i kamp prostora data je na slici u prilogu.

Positron Main Stage β+ otvara se u petak na subotu, tačno u ponoć i sa njega će se frekvencije širiti do 9h ujutru. Nakon toga sledi pauza od 5h za relaksaciju, radionice i pripremu za muzički maraton.

U subotu 24.07.2010
. u 14h počinje 24h non-stop freaquency madness. Planirane su zaista kreativne dekoracije na β+. Koncept Sacred Geometry će u potpunosti biti ispraćen rasporedom dekoracija na Positron-u. Uskoro ćete na blogu imati priliku da vidite idejno rešenje za main stage.

Lepton Cinema - bioskop i prostor namenjen kreativnim umovima ovog festivala. Otvaranje Zenit festivala je upravo na ovom mestu. Veliki video beam kao i solidna površina lastexa će imati ulogu da zaštiti sve posetioce Lepton-a za vreme performansa, radionica, predavanja kao i projekcije filmova.

Napomena kamperima - Oblast za kampovanje je jasno naznačena na slici, velika livada sa letnjikovcem na strani koja nema mnogo sunca. JKP "Gradska Čistoća" instaliraće na ovoj lokaciji 3 kontejnera, pa molimo sve kampere da povedu računa o životnoj sredini. Molimo sve kampere da ne lože vatru na mestima gde nije apsolutno bezbedno (šuma, suva trava...). Prostor za kamp je besplatan pa vas najljubaznije molimo da povedete računa o navedenim stvarima.

Shopovi - Očekujemo nekoliko šopova za vegetarijanskom hranom, kao i shop za garderobu. Najverovanije će se celoj priči priključiti "JAZAS" i NVO "Centar Tesla". Očekujemo instalaciju nekoliko solarnih panela sa kojih će se napajati strujom jedan deo festivala.

Piktogrami - elementi vizuelne komunikacije urađeni u psychedelic stilu. Namenjeni su za lakše snalaženje na festivalu. Biće ih postavljeno preko 15.

Očekujte uskoro još informacija.

0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.