this site the web

Tips for Zenit Festival



Potrudili smo se da ovaj festival upotpunimo edukativnim filmovima na polju ekologije, stoga je osnovni ekološki koncept: Leave no Trace! Obzirom da je angažovana ekipa ljudi koja će skupljati konzerve koje će dalje biti transportovane na reciklažu, molimo Vas da im olakšate posao, odlaganjem konzervi u velike kontejner vreće (big bags) koje će biti instalirane na nekoliko lokacija.

Unos pića nije dozvoljen u oblast Positron-a i Lepton Cinema za vreme festivala.

Cena ulaznice za oba dana je 400,00 din, i kupuje se na ulazu u Positiron Area. Ulaznice su u vidu narukvica odgovarajuće boje, koje će obezbeđivati nesmetano kretanje na svim oblastima festivala. Ulaz u Lepton Cinema je besplatan u petak do 23h, kada se otvara Positron Area. Tada je moguće kupiti dvodnevnu kartu. Cena ulaznice za subotu je 300,00 din i posetioci će dobijati narukvicu druge boje. Kartu je moguće kupiti na samom ulazu festivala već od 15h. Kupovina karte samo za petak ne postoji kao opcija, jer je cena karte simbolična.

Za sve posetioce festivala koji planiraju da dođu gradskim prevozom postoji linija 408 - Voždovac Trešnja sa Trošarine a red vožnje pogledajte na sledećem linku. Predzadnja stanica linije 408 je Avalski cvet odakle je potrebno proći vikend naselje i šumu u dužini od 1.5 km do lokacije jezera.

Na slici je idejno rešenje Positron Stage-a, planirano je da se postavi krovna dekoracija od lastexa po pravilima Sacred Geometry i rasporedom Vesica Piscis. Šestougaona oblast biće ograđena naslikanim Aztech maskama sa svih strana. Takođe smo se potrudili da ubacimo malo kreativnosti u osvetljenje instalacijom RGB dioda i odgovarajućih kontrolera.

Lepton Cinema je prostor predviđen za sedenje na odgovarajućim podlogama i jastucima napunjenim senom. Ovo će biti pravi "chill" prostor sa mini stolovima ispod slične krovne instalacije kao i na Positronu.

Postavljanje šatora u oblastima Positron i Lepton označenim na Mapi festivala nije dozvoljeno.

Zahvaljujući našim drugarima iz Makedonije i njihovom Shopu moći ćete da probate i razna vegetarijanska jela, čajeve i kafu.

U petak do 20h, NVO JAZAS će deliti svoj promotivni materijal i skrenuti pažnju na već svima poznate probleme društva.



0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.