this site the web

Ozora tour 2010 - Driving you to the Illumination




Već tradicionalno O.M. Community Vas i ove godine organizovano vodi na festival “Ozora”. Poučeni iskustvom iz prethodne tri godine autobuski prevoz Beograd – Ozora – Beograd biće organizovan na sledeći način.

Polazak: 02.08.2010. u 10h na parkingu “Sava Centra”
Povratak: 09.08.2010. u 20h (sa festivala)

Popunjene prijave za autobusku kartu poslati na moksha@artcommunication.rs i goadelic@sezampro.rs . Cena povratne karte je 4800,00 din, a karte u jednom smeru 2400,00 din. Potreban broj putnika i ove godine za organizovanu turu iznosi 35. Popunjena prijava je uslov za rezervaciju mesta u autobusu, treba je poslati najkasnije do 29.07.2010. kada ćemo objaviti kompletne informacije oko polaska (odnosno otkazivanja, ukoliko ne bude dovoljan broj prijavljenih). Obrazac prijave možete skinuti na sledećem linku.

Za “up to date” informacije subscribe-ujte se na naš blog i prvi dobijajte informacije sa bloga u Vaš inbox. Po poslatoj prijavi dobićete informacije oko uplate prevoza. Uplata prevoza treba da se obavi najkasnije do 30.07.2010. godine.

1 comments:

mihajlo said...

pa jedva cekam sta ;)))))

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.