this site the web

Workshop No 2 - Led Lighting and Drawing



Posle nekoliko uspešnih radionica tokom leta, odlučili smo da pozovemo sve zainteresovane ljude da prisustvuju i da se uključe u našu narednu radionicu posvećenu dizajniranju rasvete putem led dioda. Tokom radionice u četvrtak 16.09.2010. simuliraćemo rasvetu koja se planira za budući Platonic Solids Event koji će se održati u subotu 25. septembra na Košutnjaku. Planirmo i povezivanje led kontrolera kako bi se ispitale sve mogućnosti koje nude ovakav način rasvete. Paralelno sa ovom radionicom, održaće se i radionica crtanja skica u kojoj ćemo probati zajedničkim snagama da dođemo do ideja za budući modeling (kombinaciju string arta i slikanja).

Nećemo za sada otkrivati sve detalje, ali ćemo Vam omogućiti da prijavom na mail moksha@artcommunication.rs ili na telefon 064.155.35.88 obezbedite mesto u jednoj od ove dve radionice. Više informacija oko mesta i vremena održavanja radionice nakon prijave. Učešće u svim radionicama KT "Zenit" je besplatano.

0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.