this site the web

Magic illumination workshop @ xLagoom, petak 24.12.2010.



Za sam kraj 2010. godine Zenit Creative Society je pripremio jednu vrlo interesantnu radionicu, koja će predstavljati fuziju svih dosadašnjih kreacija u dosadašnjim radionicama i malo eksperimentisanja. Naime, svi učesnici u radionici će imati priliku da vide šta sve može da se napravi od providne folije, drvenih ramova, štampanog kolaž papira, led dioda, vodene likre i slobodnog kreativnog uma. Osnovni koncept je osmišljen i biće prezentovan svim prisutnim na radionici, ali ostavljamo slobodu u izražavanju svima koji budu aktivno učestvovali. Početak radionice je planiran za 16h i trajaće sve do 23h, kada je planirano da se kompletna ideja prezentuje prisutnima na muzičkom događaju uz Live domaćih producenata Ectima.

Prijave za radionicu pošaljite u vidu imena i prezimena na workshop@zenit-galaxy.com, najkasnije do četvrtka 23.12.2010. u 22h. Za dodatne informacije oko radionice, obratite nam se na telefon 064.155.35.88 ili 063.167.83.51 ili putem navedenog maila. Vidimo se u petak.

0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.