this site the web

Završena još jedna uspešna Zenit radionica



U petak 24.12.2010. održana je 5 po redu ovogodišnja radionica pod nazivom "Magic Illumination" u kojoj su radioničari imali priliku da se upoznaju sa mogućnostima modelovanja uz pomoć folije, kolaž papira, štampanih elemenata i osvetljenja putem led dioda. Mišljenja smo da je poslednja radionica ove godine u potpunosti uspela jer je rezultat rada svih radioničara bio izuzetan. Za ukupno 6h koliko je trajala radionica uspeli smo zajedničkim snagama da napravimo ukupno 6 centralnih motiva, povežemo osvetljenje i rezultate našeg rada prikažemo svim posetiocima muzičkog događaja Ectima Live koji je sledio nakon radionice.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su se tokom ove godine priključili Kreativnom Timu "Zenit" i pomogli da se realizuju brojne kreativne ideje. U 2011. godini očekujemo još više zajedničkog rada koji će biti krunisan drugim po redu "Zenit" festivalom.

Slike sa "Magic Illumination" radionice i muzičkog događaja možete pogledati u našoj galeriji.

0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.