this site the web

Ozora bus 2011: News 2



Pristiglo je 15ak prijava za organizovani prevoz Ozora - Beograd - Ozora, da bi autobus krenuo iz Beograda potrebno je još 10ak prijava. Svi čije smo prijave dobili, dobili danas odgovor od nas putem maila. Molimo sve koji razmišljaju (nisu sigurni) da li će krenu ovim autobusom, da se jave na bilo koji način (ne moraju da popunjavaju upitnik, neka samo obaveste da postoji mogućnost da krenu sa nama). Oni koji su sigurni da polaze sa nama, neka popune upitnik i pošalju na info@zenit-galaxy.com. U slučaju da se ne prijavi dovoljan broj ljudi za autobus, organizovaćemo polazak mini busom. Konačne informacije oko putovanja objavićemo sutra kasno uveče, kada ćemo Vam dati informacije oko eventualne uplate.

Kao što smo napomenuli, danas ćemo vas obavestiti oko festivalske konekcije Beograd - Ozora - Beograd - Sonica. Autobus (double decker) koji je planiran za povratak sa Ozora festivala, odnosno 08.08. u 20h. pristiže u Beograd 09.08. u ranim jutarnjim časovima. (oko 03:00). U Beogradu će se praviti kraća pauza gde će svi koji ne nastavljaju putovanje na Sonica festival završtiti putovanje, a svi koji planiraju da krenu iz Beograda ka Sonica Festivalu moći će da se priključe turi. Nakon kraće pauze autobus će nastaviti putovanje ka Sonica festivalu. Planirana je još jedna kraća pauza, ali Vam lokaciju nećemo otkriti. Spremamo malo iznenađenje za Vas :). Dolazak na Sonica Festival je planiran za 09.08. između 19h-21h. U dogovoru sa organizatorom Sonica Festivala svi koji budu išli organizovanim prevozom, moći će da uđu na festival dan pre otvaranja kapije festivala.

0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.