this site the web

Zenit Festival - News 11.07.2011



Zahvaljujemo se na svim pristiglim prijavama za volontiranje koje smo dobili u proteklih mesec dana. Prijava je bilo zaista mnogo, tako da nismo stigli da kontaktiramo sve koji su imali želju da nam se priključe. Planiramo da pozovemo još jednu manju grupa volontera tokom priprema kao i desetak volontera za eko patrolu za vreme trajanja festivala. Pripreme teku po planu, i imamo podršku lokalne vlasti za održavanje festivala. S obzirom da je lokacija na kojoj će se od 21-24.jula održati festival, predeo izuzetnih prirodnih odlika, postojaće pravila koja će morati da se poštuju zbog sigurnosti kako ljudi tako i prirode. Mapa festivala sa detaljnim programom biće deljena na samom ulazu, uz pikslu, žeton za menzu i vreću za smeće (uz simboličan depozit).

1. Informacije oko putovanja

Pored prevoza taxijem od železničke/autobuske stanice do Kamene gore, biće moguć prevoz i organizovanim kombi prevozom od stanice do same festivalske lokacije. Kontakt osobu za organizaciju prevoza kombijem možete dobiti na telefon: 060/0632427. Za sve one koji budu došli kolima, parking prostor će biti obezbeđen ispred same kapije festivala, a dalji prevoz prtljaga i/ili putnika će biti obezbeđen sa jednim od tri prevozna sredstva (traktor, konj ili taxi). Radi bolje organizacije kombi prevoza molimo da svoj dolazak najavite bar 1h unapred na navedeni telefon.

0 comments:

Post a Comment

 

OM Community

Organizacija dogadaja u prirodi sa domaćim i stranim artistima, širenje volonterske mreže, povezivanje muzike, digitalne umetnosti, slikarstva i modelarstva, muzička produkcija – afirmacija domaćih producenata elektronske muzike.